27 March - 2019

Avancerad to-do lista för kontrollpunkter

RocketLabs har på uppdrag utfört webbutveckling av ett internt arbetsverktyg åt K-fastigheter i Hässleholm för att hantera kontrollpunkter med löpande uppföljning i deras verksamhet. Det är en webbapplikation som gör det möjligt att skapa återkommande uppgifter, händelsebaserade uppgifter och enskilda uppgifter till personalen. Det har varit ett väldigt roligt och spännande uppdrag med många utmaningar och kluriga moment som har behövt lösas. Genom att vi har skapat automatiska processer och flöden har vi gjort det möjligt för en effektiv uppföljning av samtliga kontrollpunkter. Applikationen ska skapa en intern effektivisering och ger en överskådlig bild till personer som är inblandade i olika projekt eller i den dagliga verksamheten. Genom verktyget går det att skapa egna eller delade checklistor och användare kan enkelt bjuda in andra medarbetare för att hjälpa dem att utföra hela eller delar av en kontrollpunkt.

Applikationen är byggd enligt mobile first principen för att ge bästa möjliga tillgänglighet för användarna. Automatiseringar i systemet tar hand om e-post utskick för uppgifter och påminnelser. RocketLabs har tagit hand om hela kedjan från grafisk design, UX design, webbutveckling och server drift av applikationen.

Vi på RocketLabs tackar K-Fastigheter för visat förtroende och gott samarbete och hoppas att ni kommer dra stor nytta av applikationen.

Se projektet i vår portfolio