Digital Marknadsföring

Att arbeta fram en digital strategi för marknadsföring kan kännas både skrämmande och krävande. Men det är av stor vikt och vi är här för att hjälpa er på alla sätt som krävs för att ni ska lyckas online.
Digital marknadsföring

Syns man inte, finns man inte

Behöver ni nå ut till nya kunder, öka försäljningen bland era existerande kunder eller förbättra ert varumärke och kundlojalitet. Vårt marknadsföringsteam hjälper er att hitta nya vägar och tänka utanför boxen för att ni ska lyckas med er digitala marknadsföring. Tillsammans tar vi fram en strategi och jobbar sedan aktivit med att nå era marknadsföringsmål som ökar varumärkesigenkänning, användarengagemang och (viktigast av allt) avkastning.

Sociala medier

Engagera era kunder och nå ut till nya med en strategi för social media. Facebook, LinkedIn och Twitter är mycket bra plattformar för att nå ut till nya kunder. Youtube är inte enbart till för små roliga klipp och Instagram är ett utmärkt verktyg för att bygga upp varumärkesigenkänning. Att jobba aktivt på sin närvaro i sociala medier är ett bevisat och effektivt sätt att nå ut till befintliga och nya kunder, men var börjar man, hur kan dessa kanaler hjälpa ert företag eller vilka kanaler är inte lämpliga för er typ av verksamhet? Vi hjälper er att hitta svaren och bygger upp en strategi för bästa genomförandet.

Företagsbloggande

Företag som bloggar ökar sina chanser för mer trafik till sin webbplats med över 50% och med ett engagerat och aktivt bloggande kan man generera närmare 90% fler leads varje månad än de som inte bloggar. Företagsbloggande ökar också konverteringsgraden för nya kunder och kan hjälpa till att öka förtroendet och stärka varumärket. Genom en blogg kan vi skapa ett engagemang hos våra kunder med relevanta artiklar. Vi får betydligt fler möjligheter att konvertera leads och det gör att vi kan positionera oss som experter genom att skapa ett ökat förtroende. En blogg hjälper också till att bygga upp er sökmotoroptimering och ger betydligt fler ingångar till er webbplats både via Google och genom delningar på sociala medier.

E-postmarknadsföring

Ta vara på dina kunder genom att nå ut till dem via deras e-post med en optimerad strategi för e-postmarknadsföring. Men det är viktigt att förstå vilka dina mottagare är och hur du når ut till dem på bästa sätt. Ingen vill få erbjudanden eller information om områden som ligger helt utanför deras intresse. Därför jobbar vi alltid med att först optimera och segmentera en e-postlista på bästa sätt, vilket hjälper oss att skicka rätt information till rätt mottagare.

Genom segmentering kan vi kombinerar riktade målsidor med marknadsföring för att öka konverteringsgraden. Många mottagare ägnar inte mycket mer än några få sekunder på att läsa ett e-post meddelande, därför är det viktigt att kampanjerna är väl genomtänkta och designade för att nå ut med budskapet på ett optimalt sätt. Vi hjälper er att strukturera både innehållet och kampanjerna på ett effektivt sätt för att uppnå era mål bättre.

Med effektivt placerade call-to-actions och bilder ökar man kampanjernas resultat. Vi analyserar varje kampanj på djupet för att förstå vad som fungerade bra och vad som fungerade mindre bra, hur olika målgrupper har reagerat på olika typer av information och spårar mottagarnas beteende genom hela kampanjen. Det är viktigt för att kunna skapa ännu effektivare kampanjer framöver.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

RocketLabs har sitt kontor i norra Skåne där vi jobbar med lokala företag från Hässleholm, Kristianstad, Lund och Helsingborg, men vi erbjuder våra tjänster till företag över hela Norden. Oavsett om ni befinner er i Stockholm, Oslo, Köpenhamn eller har kontor någon annan stans i Norden så kan ni alltid vända er till oss. Vi har ett arbetssätt som är utformat att fungera lika bra lokalt som på distans.

Kontakta oss