E-handelslösningar

En e-handelsplattform behöver göra mer än att bara visa era produkter och möjliggöra för era kunder att handla via webben. Vi designar och bygger lösningar som attrahera nya kunder samtidigt som de ger en smidig shopping upplevelse.
E-handelslösningar

Avancerad och snygg webbshop med vår E-handelsplattform

Vår plattform för e-handel är utvecklad med fokus på hög kundnöjdhet, snabb responstid, säkerhet och mångsidighet. Det modulära systemet gör det enkelt att anpassa efter krav och behov.

RocketLabs sticker ut från mängden då vi inte skapar e-handelslösningar från färdiga wordpress templates eller andra mallar. Varje butik ska vara unik och ska följa ert företags profil. Vi kan bygga lösningar som aktivt blir en förlängning av ert företag och hjälper er att stärka varumärket. Med Ignition har vi ett verktyg som kan växa tillsammans med er e-handel istället för en e-handel som behöver tryckas in i ett verktyg.

Lagring och logistik

Tillsammans med vår samarbetspartner Solida Logistik rekryterar vi nu både e-handlare och traditionella företag som vill kostnadseffektivisera och växa tillsammans med oss. Tack vare Solidas gedigna logistikerfarenhet kan vi erbjuda en så skräddarsydd och kostnadseffektiv helhetslösning som möjligt. Tillsammans hjälper vi dig med allt från websida, e-handelsbutik, digital marknadsföring, lagerhållning av era produkter, plock och leverans direkt till kund.

Logistiktjänster

Solida Logistik är experter inom tredjepartslogistik och vidareutvecklar ett koncept som varit framgångsrikt i branschen i över 50 år. I deras team finns kompetens, arbetskraft och utrymmeskapacitet att hantera de flesta logistiska utmaningar. Tillsammans med Solida kan vi erbjuda ett tjänsteutbud som sträcker sig från ax till limpa inom både e-handel och traditionell tredjepartslogistik i form av varuhantering, lagerhållning och transport till hela världen med tonvikt på Sverige och den nordiska marknaden.

Konkurrensfördelar

Solida Logistiks mest framträdande styrkor i relation till deras konkurrenter är kostnadseffektiva lagringsytor, stark medarbetarlojalitet och en organisationsstorlek som tillåter flexibla lösningar och hög kundanpassning. Allt fler företag inser det oekonomiska med att hantera lager i storstadsområden. Att driva ett logistikcenter på mindre orter garanterar lägre lagringskostnader och lägre personalomsättning med högre kvalitet som logisk följd – utan att kostnader och tidsåtgång för transporter påverkas negativt.

Digital produktkatalog online

Ett kostnadseffektivt sätt att distribuera ert sortiment direkt via webben med eller utan e-handel.

Varför spendera tusentals kronor på att trycka upp kataloger när en välplanerad onlinekatalog är betydlig billigare. Genom att lägga upp ert sortiment online till kunder, återförsäljare eller erat säljteam kan ni dra ner på kostnader, ni kan erbjuda en katalog som alltid är tillgänglig med den senaste informationen och priserna. Med enkel åtkomst direkt i telefonen, pekplattan eller datorn.

Med vårt Ignition CMS kan ni lätt lägga till, ändra eller radera produkter och produktkategorier. Vi kan också skapa en unik design för en pdf katalog som ni kan genererad direkt i webbläsaren där vi hämtar information om artklar direkt från den digitala produktkatalog. Är ni en grossist går det även att låta produktkatalogen ligga bakom en inloggning där varje återförsäljare har sitt eget konto för att kunna ta del av ert sortiment, lägga ordrar direkt via webben eller använda den som underlag för manuella beställningar över telefon eller e-post. Har ni ett externt ordersystem kan vi se på möjligheterna att integrera de båda systemen med varandra.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

RocketLabs har sitt kontor i norra Skåne där vi jobbar med lokala företag från Hässleholm, Kristianstad, Lund och Helsingborg, men vi erbjuder våra tjänster till företag över hela Norden. Oavsett om ni befinner er i Stockholm, Oslo, Köpenhamn eller har kontor någon annan stans i Norden så kan ni alltid vända er till oss. Vi har ett arbetssätt som är utformat att fungera lika bra lokalt som på distans.

Kontakta oss