boka.skraphamtarna.se

RocketLabs har tillsammans med Skräphämtarna tagit fram ett bokningssystem för deras kunder att kunna använda. Bokningssidan är av en one-page modell, mobilanpassad och optimerad för att kunder enkelt ska kunna välja en tid för upphämtning och skicka in den information som krävs. Dynamiska formulär används för att hämta in kunduppgifter och fakturaadress i samband med bokning. Bokningssidan är bygg med hjälp av Ignition, RocketLabs CMS system. Webbapplikationen omfattar även ett internt arbetsverktyg för att hantera sina tjänste, bokningar och ärenden mellan företaget och dess kunder. 

I samband med att en bokning görs av en kund skapas också ett ärende i systemet. Ärendet följer med och är aktivt fram tills dess att upphämtning skett. Kommunikation mellan Skräphämtarna och kunden sker löpande via webbgränssnittet eller genom e-post. E-post som skickas mellan Skräphämtarna och kunden läses in i systemet för lättare hantering. Ärendehanteringsystemet har stöd för status, taggar, obegränsade inkorgar, meddelande mallar och insamling av uppgifter genom dynamiska formulär.

Genom dynamiska formulär har Skräphämtarna möjlighet att anpassa varje formuläret för att kunna utöka insamling av data vid behov.

https://boka.skraphamtarna.se


  • Kund

    Skräphämtarna
  • Release

    2021