Systemutveckling

Är ni i behov av att effektivisera er verksamhet eller behöver ni bygga en digital tjänst för att komma närmare era kunder. RocketLabs bygger skräddarsydda webbapplikationer med hjälp av Laravel, Vue.js och Bootstrap. Ett fantastiskt ekosystem!
Webb och Systemutveckling

Vi bygger innovativa och affärsdrivande projekt

RocketLabs kombinerar kreativ webb & systemutveckling med stor erfarenhet och kunskap inom Linux servermiljö och styrkan i API:er för att leverera effektiva webbapplikationer som hjälper er verksamhet till nya nivåer. Kanske behöver ni bygga en ny företagsportal med digitala tjänster till era kunder eller ett nytt internt system för att era medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Oavsett vilka behov ni har kan vi hjälpa er med systemutveckling och vi bygger avancerade lösningar som samtidigt är enkal att förstå och använda. Tack vare vårt stora intresse för säkerhet, optimering och grafisk formgivning försöker vi alltid leverera lösningar som överträffar förväntningarna.

Utveckla eller integrera API:er

Application Programming Interface eller i dagligt tal API, är ett sätt att kommunicera med olika typer av tjänster. Idag blir det allt vanligare att man utvecklar olika typer av API:er till sin verksamhet eller integrerar sina egna system med API:er från andra tjänsteleverantörer för att lättare kunna hämta och skicka data till och från varandra. RocketLabs har utvecklat och integrerat flertalet API:er och vet hur stora fördelarna och styrkorna är med detta.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

RocketLabs har sitt kontor i norra Skåne där vi jobbar med lokala företag från Hässleholm, Kristianstad, Lund och Helsingborg, men vi erbjuder våra tjänster till företag över hela Norden. Oavsett om ni befinner er i Stockholm, Oslo, Köpenhamn eller har kontor någon annan stans i Norden så kan ni alltid vända er till oss. Vi har ett arbetssätt som är utformat att fungera lika bra lokalt som på distans.

Kontakta oss