Vi är RocketLabs

RocketLabs är en växande webbyrå som utvecklar lösningar för webben. Vi grundades i mitten av 2011 och vårt team av experter har sedan dess arbetat med att ta fram hemsidor, webbapplikationer, e-handelslösningar, sökmotoroptimering och digital strategi åt våra kunder. Vi strävar efter att alltid jobbar nära våra kunder genom en agil projektmodell. Goda relationer är viktigt och vi vill vara en naturlig del av er verksamhet. Det ger oss en unik möjlighet att få ta del av tankar och idéer för att sen väva ihop det med vårt tekniska kunnande och långa erfarenhet.

Genom att studerar varje projekt noggrant för att förstå krav, behov och mål och analyserar alla tillgängliga alternativ kan vi ge kompetent rådgivning. Det hjälper er att fatta välgrundade affärsbeslut och oss att leverera de bästa lösningarna. Det är vår avsikt att bli en långsiktig partner till er med professionella tjänster och lösningar. Vår framgång är knuten till framgången för våra kunder. Därför är det viktigt för oss att hitta samarbeten där vi hela tiden lär oss av varandra och tillsammans leverera maximalt värde i varje projekt, allt för att ni ska lyckas i ett ständigt föränderligt och utmanande näringsliv.

RocketLabs har sitt säte i norra Skåne där vi jobbar med lokala företag från Hässleholm, Kristianstad, Lund och Helsingborg. Men vi erbjuder våra tjänster inom webbdesign, webbutveckling, e-handel, sökmotoroptimering och digital strategi till företag över hela Sverige. Oavsett om ni har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller sitter i Linköping, Örebro eller Umeå så kan ni alltid vända er till oss. Vi har ett arbetssätt och en affärsmodell som är utformad och designad att fungera lika bra lokalt som på distans.