Webb & Systemutveckling

Är ni i behov av att effektivisera er verksamhet eller behöver ni bygga en digital tjänst för att komma närmare era kunder. RocketLabs bygger skräddarsydda webbapplikationer med hjälp av Laravel, Vue.js och Bootstrap. Ett fantastiskt ekosystem!
Webb och Systemutveckling

Vi bygger innovativa och affärsdrivande projekt

RocketLabs kombinerar kreativ webb & systemutveckling med stor erfarenhet och kunskap inom Linux servermiljö och styrkan i API:er för att leverera effektiva webbapplikationer som hjälper er verksamhet till nya nivåer. Kanske behöver ni bygga en ny företagsportal med digitala tjänster till era kunder eller ett nytt internt system för att era medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Oavsett vilka behov ni har kan vi hjälpa er med systemutveckling och vi bygger avancerade lösningar som samtidigt är enkal att förstå och använda. Tack vare vårt stora intresse för säkerhet, optimering och grafisk formgivning försöker vi alltid leverera lösningar som överträffar förväntningarna.

Utveckla eller integrera API:er

Application Programming Interface eller i dagligt tal API, är ett sätt att kommunicera med olika typer av tjänster. Idag blir det allt vanligare att man utvecklar olika typer av API:er till sin verksamhet eller integrerar sina egna system med API:er från andra tjänsteleverantörer för att lättare kunna hämta och skicka data till och från varandra. RocketLabs har utvecklat och integrerat flertalet API:er och vet hur stora fördelarna och styrkorna är med detta.

Vi erbjuder professionell hjälp för webbdesign

RocketLabs kombinerar kreativ webbdesign och utveckling med sökmotoroptimering och digital strategi. Vårt team arbetar med en beprövade metod som hjälper ert företag att sticka ut från mängden. Vi har kunskap inom alla de rätta programmeringsspråken och vårt team har över @timeago('2006-01-01',false,false)s erfarenhet inom branschen. Vi jobbar agilt och följer en väl dokumenterad process för att säkerställa hög kvalitet. Vi börjar med att gå in på djupet i varje projekt genom en krav och behovsanalys för att säkerställa att projektet är väl dokumenterat. På så vis får vårt team en tydlig bild redan från start vilket ökar kvalitetssäkringen av slutprodukten.

Content Management System, Ignition

Vi använder också ett unikt verktyg för att effektivisera vår utvecklingsprocess, Ignition CMS vilket är designat med fokus på skalbarhet, anpassning, hastighet och säkerhet. Det gör att vi kan bygga komplexa strukturer och projekt enkelt och snabbt samtidigt som det ger er ett användarvänligt gränssnitt för administration.

Avancerad och snygg webbshop med vår E-handelsplattform

Vår plattform för e-handel är utvecklad med fokus på hög kundnöjdhet, snabb responstid, säkerhet och mångsidighet. Det modulära systemet gör det enkelt att anpassa efter krav och behov.

RocketLabs sticker ut från mängden då vi inte skapar e-handelslösningar från färdiga wordpress templates eller andra mallar. Varje butik ska vara unik och ska följa ert företags profil. Vi kan bygga lösningar som aktivt blir en förlängning av ert företag och hjälper er att stärka varumärket. Med Ignition har vi ett verktyg som kan växa tillsammans med er e-handel istället för en e-handel som behöver tryckas in i ett verktyg.

Digital produktkatalog online

Ett kostnadseffektivt sätt att distribuera ert sortiment direkt via webben med eller utan e-handel.

Varför spendera tusentals kronor på att trycka upp kataloger när en välplanerad onlinekatalog är betydlig billigare. Genom att lägga upp ert sortiment online till kunder, återförsäljare eller erat säljteam kan ni dra ner på kostnader, ni kan erbjuda en katalog som alltid är tillgänglig med den senaste informationen och priserna. Med enkel åtkomst direkt i telefonen, pekplattan eller datorn.

Med vårt Ignition CMS kan ni lätt lägga till, ändra eller radera produkter och produktkategorier. Vi kan också skapa en unik design för en pdf katalog som ni kan genererad direkt i webbläsaren där vi hämtar information om artklar direkt från den digitala produktkatalog. Är ni en grossist går det även att låta produktkatalogen ligga bakom en inloggning där varje återförsäljare har sitt eget konto för att kunna ta del av ert sortiment, lägga ordrar direkt via webben eller använda den som underlag för manuella beställningar över telefon eller e-post. Har ni ett externt ordersystem kan vi se på möjligheterna att integrera de båda systemen med varandra.

Hur arbetar vi?

Till alla projekt skapar vi en utvecklingsmiljö där ni hela tiden kan följa projektet och kommunicera med utvecklingsteamet och se hur arbetet går framåt. Samtidigt har ni en testmiljö där funktionalitet och design kan granskas utan att behöva en aktiv produktionsserver eller webbhotell.

Vi hjälper er oavsett vilka behov ni har - från mobilanpassade one-page hemsidor, avancerade e-handelsplattformar, interna system för styrning och övervakning eller integrationer med tredjeparts lösningar och API:er. Vårt skickliga utvecklingsteam har även kunskap inom Linux och kan hjälpa er bygga tekniskt avancerade lösningar där vi kombinerera styrkan med webben och en stabil Linux servermiljö.

Mobilanpassning för alla enheter

Alla webbplatser vi bygger är mobilanpassade, er hemsida ska alltid vara läsbar och funktionell oavsett vilken enhet man använder. Användarupplevelsen är viktigt, och användningen av mobila enheter som smarta telefoner och pekplattor fortsätter att växa stadigt. Vi erbjuder lösningar som tar mobilanvändning på allvar och designar alla projekt enligt mobile-first principen.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

RocketLabs har sitt kontor i norra Skåne där vi jobbar med lokala företag från Hässleholm, Kristianstad, Lund och Helsingborg, men vi erbjuder våra tjänster till företag över hela Norden. Oavsett om ni befinner er i Stockholm, Oslo, Köpenhamn eller har kontor någon annan stans i Norden så kan ni alltid vända er till oss. Vi har ett arbetssätt som är utformat att fungera lika bra lokalt som på distans.

Kontakta oss