Webb & Systemutveckling

En stor del av era besökare och blivande kunder bedömer ert företags trovärdighet baserat på designen av er hemsida.
Webb och Systemutveckling

Vi erbjuder professionell hjälp för design och utveckling

RocketLabs kombinerar kreativ webbdesign och utveckling med sökmotoroptimering och digital strategi. Vårt team arbetar med en beprövade metod som hjälper ert företag att sticka ut från mängden. Vi har kunskap inom alla de rätta programmeringsspråk och vårt team har över 13 års erfarenhet inom branchen. Vi jobbar agilt och följer en väl dokumenterad process för att säkerställa hög kvalitet. Vi börjar med att gå in på djupet i varje projekt genom en krav och behovsanalys för att säkerställa att projektet är väl dokumenterade. På så vis får vårt team en tydlig bild redan från start vilket ökar kvalitetssäkringen av slutprodukten.

Vi använder också ett unikt ramverk för att effektivisera vår utvecklingsprocess, Igntion CMS vilket är designat med fokus på skalbarhet, anpassning, hastighet och säkerhet. Det gör att vi kan bygga komplexa strukturer och projekt enkelt och snabbt samtidigt som det ger er ett användarvänligt gränssnitt för administration.

Till alla projekt skapar vi en utvecklingsmiljö där ni hela tiden kan följa projektet och kommunicera med utvecklingsteamet och se hur arbetet går framåt. Samtidigt har ni en testmiljö där funktionalitet och design kan granskas utan att behöva en aktiv produktionsserver eller webbhotell.

Vi hjälper er oavsett vilka behov ni har - från mobilanpassade one-page hemsidor, avancerade e-handelsplattformar, interna system för styrning och övervakning eller integrationer med tredjeparts lösningar och API:er. Vårt duktiga utvecklingsteam har även kunskap inom Linux och kan hjälpa er bygga tekniskt avancerade lösningar där vi kombinerera styrkan med webben och en stabil Linux servermiljö.

Mobilanpassning för alla enheter

Alla webbplatser vi bygger är mobilanpassade, er hemsida ska alltid vara läsbar och funktionell oavsett vilken enhet man använder. Användarupplevelsen är viktigt, och användningen av mobila enheter som smarta telefoner och pekplattor fortsätter att växa stadigt. Vi erbjuder lösningar som tar mobilanvändning på allvar och designar alla projekt enligt mobile-first principen.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

RocketLabs har sitt kontor i norra Skåne där vi jobbar med lokala företag från Hässleholm, Kristianstad, Lund och Helsingborg. Men vi erbjuder våra tjänster till företag över hela landet. Oavsett om ni befinner er i Stockholm, Göteborg, Malmö eller har kontor någon annan stans i Sverige så kan ni alltid vända er till oss. Vi har ett arbetssätt som är utformat att fungera lika bra lokalt som på distans.

Kontakta oss
0451 - 34 000
hello@rocketlabs.se
Torggatan 6A, 282 31 Tyringe, Sverige