Webbdesign

En stor del av era besökare och blivande kunder bedömer ert företags trovärdighet baserat på designen av er hemsida. Vi jobbar med att ta fram allt från enklare one-page hemsidor till större företagsportaler med unik och anpassad design.
Webb och Systemutveckling

Vi erbjuder professionell hjälp för webbdesign

RocketLabs kombinerar kreativ webbdesign och utveckling med sökmotoroptimering och digital strategi. Vårt team arbetar med en beprövade metod som hjälper ert företag att sticka ut från mängden. Vi har kunskap inom alla de rätta programmeringsspråken och vårt team har över @timeago('2006-01-01',false,false)s erfarenhet inom branschen. Vi jobbar agilt och följer en väl dokumenterad process för att säkerställa hög kvalitet. Vi börjar med att gå in på djupet i varje projekt genom en krav och behovsanalys för att säkerställa att projektet är väl dokumenterat. På så vis får vårt team en tydlig bild redan från start vilket ökar kvalitetssäkringen av slutprodukten.

Content Management System, Ignition

Vi använder också ett unikt verktyg för att effektivisera vår utvecklingsprocess, Ignition CMS vilket är designat med fokus på skalbarhet, anpassning, hastighet och säkerhet. Det gör att vi kan bygga komplexa strukturer och projekt enkelt och snabbt samtidigt som det ger er ett användarvänligt gränssnitt för administration.

Hur arbetar vi?

Till alla projekt skapar vi en utvecklingsmiljö där ni hela tiden kan följa projektet och kommunicera med utvecklingsteamet och se hur arbetet går framåt. Samtidigt har ni en testmiljö där funktionalitet och design kan granskas utan att behöva en aktiv produktionsserver eller webbhotell.

Vi hjälper er oavsett vilka behov ni har - från mobilanpassade one-page hemsidor, avancerade e-handelsplattformar, interna system för styrning och övervakning eller integrationer med tredjeparts lösningar och API:er. Vårt skickliga utvecklingsteam har även kunskap inom Linux och kan hjälpa er bygga tekniskt avancerade lösningar där vi kombinerera styrkan med webben och en stabil Linux servermiljö.

Mobilanpassning för alla enheter

Alla webbplatser vi bygger är mobilanpassade, er hemsida ska alltid vara läsbar och funktionell oavsett vilken enhet man använder. Användarupplevelsen är viktigt, och användningen av mobila enheter som smarta telefoner och pekplattor fortsätter att växa stadigt. Vi erbjuder lösningar som tar mobilanvändning på allvar och designar alla projekt enligt mobile-first principen.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

RocketLabs har sitt kontor i norra Skåne där vi jobbar med lokala företag från Hässleholm, Kristianstad, Lund och Helsingborg, men vi erbjuder våra tjänster till företag över hela Norden. Oavsett om ni befinner er i Stockholm, Oslo, Köpenhamn eller har kontor någon annan stans i Norden så kan ni alltid vända er till oss. Vi har ett arbetssätt som är utformat att fungera lika bra lokalt som på distans.

Kontakta oss